Pakiet Platynowy – All Inclusive

Przywitanie chlebem i solą, toast szampanem (dekoracja kwiatowa  w cenie)

Obiad

  • Zupa ( jedna do wyboru )
  • Rosół z pieczonego bażanta z royalem
  • Krem z leśnych grzybów z kleksem śmietany
  • Krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią
  • Krem z białych warzyw
  • Mięsa i ryby ( 1,5 porcji na osobę )
  • Rolada wołowa
  • Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i mozzarellą
  • Filet drobiowy ze szpinakiem
  • Udko z kaczki w pomarańczach
  • Pieczeń z karczku szpikowana czosnkiem
  • Sakiewka wieprzowa z porem i boczkiem
  • Rolada z dzika z wędzoną słoniną
  • Comber z królika smażony na klarowanym maśle
  • Pieczeń cielęca szpikowana warzywami
  • Grillowany dorsz z pieczoną dynią
  • Łosoś w sosie rakowym
  • Dodatki ( trzy do wyboru )
  • Ziemniaki z wody
  • Ziemniaki opiekane
  • Kluski śląskie
  • Frytki
  • Kopytka
  • Dodatki warzywne ( trzy do wyboru )
  • Surówka z marchewki i pomarańczy
  • Surówka z kapusty białej
  • Surówka wiosenna
  • Mix sałat z sosem winegret
  • Surówka z selera
  • Tradycyjna kapusta czerwona na ciepło z boczkiem
  • Kapusta zasmażana
  • Buraki glazurowane
  • Warzywa gotowane

I Gorąca kolacja ( jedna do wyboru )

  • Płonący udziec wieprzowy podawany z ziemniakami opiekanymi i kapustą zasmażaną

II Gorąca kolacja ( jedna do wyboru )

  • Boeuf Strogonow
  • Bogracz
  • Ragout z dzika
  • Ragout drobiowe

III Gorąca kolacja ( jedna do wyboru )

  • Barszcz z krokietem lub pasztecikiem

Dodatkowe atrakcje ceny ustalane indywidualnie

  • Barman
  • Candy stół
  • Pokazy taneczne
  • Podświetlany stół LOVE

Deser

  • Tort ( smak i wygląd do uzgodnienia )
  • Mix ciast 1.5 porcji / osoba
  • ( jeden dodatkowy deser do wyboru )
  • Lody waniliowe z gorącymi malinami
  • Gruszka w cieście francuskim w karmelu z gałką lodów
  • Tiramisu z lodami
  • Parafait chałowe z owocami leśnymi

Zimna płyta

  • Półmiski swojskich mięsa pieczonych i pasztetów
  • Półmiski wędliny
  • Półmiski serów żółtych i pleśniowych
  • Galaretki drobiowe lub wieprzowe
  • Ryba po grecku lub ryba w occie
  • Śledzie ( dwa rodzaje do wyboru )

– tradycyjne w oleju

– w occie

– w śmietanie

– korzenne

  • Przekąski typu finger food ( sześć rodzajów do wyboru )

– tartaletki ze szpinakiem i serem feta

– cygaro z łosoia

– tortilla meksykańska

– roladki z ogórka zielonego

– muszle makaronowe z pastą z suszonych pomidorów

– melon w szynce parmeńskiej

– kulki serowe

– krewetki z dipem

– vol-au-venty z farszem grzybowym

– figi z kozim serem i rozmarynem

– mini szaszłyki caprese

– polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym

– bruchetta z pomidorami i oliwkami

– grillowany indyk z boczkiem i sosem BBQ

– kurczak w sezamie

  • Sałatki ( dwa rodzaje do wyboru )

– jarzynowa

– grecka

– brokułowa  z bekonem, pomidorkami koktajlowymi i dipem czosnkowym

– tortellini

– z grillowanym kurczakiem

– gyros

Napoje zimne

  • Woda, soki  bez limitu                   
  • Cola, Fanta, Sprite bez limitu         

Napoje gorące bez limitu

Kawa i herbata

Cytryna, cukier, mleko        

Alkohole

  • Wódka 0,5 l/ bez limitu
  • Wino 1 szt./ 7 os.