Wigilia

Z przyjemnością zachęcamy Państwa do zorganizowania spotkania wigilijnego w naszej firmie. Jest to niezwykły czas i niepowtarzalna okazja do przeżycia radosnych chwil w gronie firmowym.

Pracownicy mają możliwość integracji i zaciśnięcia więzi w swoim środowisku, dyrekcja ma okazję by podziękować za wkład włożony przez pracowników w danym roku. Specjalnie z tej okazji przygotowaliśmy propozycje spotkania wigilijnego. Proponujemy organizację na spotkania w naszej restauracji lub zamówienie cateringu.

IMG_2318

Zestaw I dla 2 lub 4 osób

Barszcz z uszkami  lub zupa grzybowa z łazankami

Karp dzwonko smażony w panierce tradycyjnej

 lub

Panierowany filet z dorsza

Ziemniakami z wody

Kapusta z grochem

Pierogi 3 szt. / os.

Kompot z suszu

Makówki

2 osoby – 60,00 zł

4 osoby – 110,00 zł

 

Zestaw II dla 2 lub 4 osób

Krem z leśnych grzybów lub żurek postny wigilijny

Filet z karpia smażony w migdałach

 lub

Dorsz saute w sosie kaparowym

Ziemniaki z wody

 Kapusta z grzybami

Pierogi świąteczne mix ( 4 szt. /os. )

Makówki

Ciasto świąteczne

Kompot z suszu

2 osoby – 90,00 zł

4 osoby – 170,00 zł

 

Zimna płyta

Półmiski mięs pieczonych

Kiełbasy swojskie i pasztet świąteczny

Półmiski serów żółtych i pleśniowych

Tymbaliki drobiowe

Tartaletki z pastą rybną

Pumpernikiel z łososiem wędzonym

Śledź w pomidorach z suszoną śliwką

Ryba po grecku

Sałatka z wędzonym łososiem

Sałatka jarzynowa

Pieczywo i masło

60,00 zł / os.

Zestaw I

Barszcz z uszkami  lub zupa grzybowa z łazankami

Karp smażony w panierce tradycyjnej

dzwonko  lub panierowany filet z dorsza podawane z ziemniakami z wody i kapustą z grochem

Mix ciast ( 1,5 kawałki / os.)

( piernik, sernik, szarlotka, miodownik )

Kompot z suszu

40,00 zł /os.

Zestaw II

Krem z leśnych grzybów lub żurek postny Wigilijny

Filet z karpia smażony w migdałach lub dorsz saute w sosie kaparowym  podawany z puree i kapustą z grzybami

Pierogi świąteczne mix ( 4 szt. /os. )

Makówki

Kompot z suszu

Świąteczne przekąski finger food 2 szt. /os.

65,00 zł

Zestaw III

Barszcz z uszkami/ krokietami lub krem z leśnych grzybów

Grillowany łosoś w sosie rakowym podawany na puree z selera przy mixie sałat lub doradana czerwonej soczewicy z masłem czosnkowym i warzywa grillowane

Pierogi świąteczne mix ( 4 szt. /os. )

Mix ciast ( 1,5 kawałki / os.)

( piernik, sernik, szarlotka, miodownik )

Mini Makówki

Kompot z suszu

Świąteczne przekąski finger food 3 szt. /os.

80,00 zł

Desery

  • Mix ciast

( piernik, sernik, szarlotka, miodownik )

13,00 zł ( 2 kawałki / os.)

  • Makówki

7,00 zł

  • Deser śliwkowy z kremem i kruszonką

9,00 zł

Słodkie mini przekąski

Babeczki z budyniem i owocami

Piernikowe muffiny z powidłami

Mini makówki

Mini deserki z jabłkiem i cynamonem

Babeczki z kajmakiem i migdałami

Kostka piernikowa

Ciastka świąteczne 80 g ( kruche, piernikowe )

Półmisek 15 sztuk / 75,00 zł

Poncz Świąteczny 4 l

130,00 zł

Finger food  Wigilijne

Półmisek 30 szt. 150,00 zł

Śliwka owijana boczkiem

Mini sałatka śledziowa z granatem

Tartaletki z pastą z tuńczyka

Pumpernikiel z łososiem wędzonym

Vol au venty z pasztetem i orzechami

Tartinki z pasztetem i gruszką

Mini szaszłyki z suszona śliwką, gruszką w wędzonym boczku

Mini sałatka buraczano – pomarańczowa z dresingiem piernikowym

Półmisek finger food 30 szt. 210,00 zł

Łosoś na placuszkach rosti

Karp w sosie żurawinowym

Dorsz w słoneczniku na musie chrzanowym

Krewetki z dipem

Tartinki z serem Brie, gruszką i orzechem włoskim

Tartaletki z koktajlem krabowym

Kaczka pieczona i pomarańczą

Mini szaszłyki z krewetek marynowanych w białych winie, z pomidorkiem i oliwką

Vol au venty z borowikami smażonymi